Fietsen in de Krimpenerwaard

Op de fiets door de Krimpenerwaard?  Middels het inmiddels welbekende fietsknooppuntensysteem  kunt u uw eigen route  uitstippelen aan de hand van de cijfers van de fietsknooppunten. U volgt de genummerde borden in de richting van de pijl van knooppunt naar knooppunt. Briesje in de rug, zon in het gezicht. Genieten geblazen! U kunt ook thuis uw fietsroute samenstellen via de fietsrouteplanner.
 

Krimpenerwaardroutes met fietsknooppunten


6 routes op een kaart, 28, 32, 36, 40 EN 50 KILOMETER.

KLIK HIER VOOR DE PRINTVERSIE

 

 

 

 

 

 

Verschillende fietsroutes

(klik op tekst onder plaatjes voor een rechtstreekse link naar deze routes)

 

 

Arrangementen met de fiets:

 

 

 

GPS ROUTES

Onze collega's van Struinen en Vorsen hebben een aantal GPS routes uitgezet, waarvan er een tweetal door de Krimpenerwaard komen.

Fietsverhuur

Overzicht van de locaties waar u een (elektrische) fiets kan huren.

TOP logoVoor nog meer fietsplezier worden fietspaden opgeknapt en nieuwe doorgaande fietsverbindingen aangelegd. Bijvoorbeeld de fietspaden Elserwetering en Okkerskade in de buurt van Bergambacht. De nieuwe fietspaden zijn sneller, veiliger én u fietst door een mooi polderlandschap. Voor deze en nog meer mooie fietsroutes kijkt u op fietseninzuidholland.nl.
Komt u met  de auto en wilt u per fiets het gebied ontdekken, dan kan dit uitstekend vanuit de verschillende Toeristische Overstappunten in de Krimpenerwaard. U kunt hier uw auto gratis parkeren. In de Krimpenerwaard zijn drie TOP's:


Meer informatie over de TOP's kunt u vinden op TOP Groene Hart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • cadeaubonwebsite